kuroneko no nikki

kuroneko no nikki

my nikki

here are couples of words that i make, hope u can give some comment to it, ^_~ V

Tuesday, June 12, 2012

Birthday Cake

beberapa waktu ini birthday cake sangat penting buat saya untuk diberikan ke keluarga dekat, tujuannya supaya lebih bermakna aja sih.. ultahnya.. jadi ada kue2 an gitu deh..


awalnya saya kasih kue ke tante saya yang rumahnya saya Tumpangi untuk tinggal sementara saya bekerja, setelah itu setip kali ibu saya, bapak saya, adik2 saya ultah, pasti ritualnya membeli birthday cake, jadi patungan untuk keluarga yang membeli.


sekarang giliran saya yang mau ultah, maunya sih ga rempong, tinggal tunggu keluarga saya yang belikan kue buat saya, karena selama ini, jika keluarga saya yang ultah, saya yang membelikan kuenya, pesan sana pesen sini, liat2 brosur kue, dsb.


eh.. ternyata, kuq ya skarang, saya2 juga yang pesan.. buat ultah saya, saya juga yang rempong.. ya wis lah.. ndak papa, ketimbang ga ada kue, hehehehehe.


lalu tadinya juga, saya mau beli juga tuh buat di kantor, eh.. tapi kuq temen2 pada protes,.. "buat apa di kantor belikan kue yang mahal2.. RUGI!" begitu.. ya sudah.. saya ga jadi belikan buat di kantor, paling tar beli I**i pizza aja yang beli medium 5, ga nyampe 150 rb.. hehehe mayan lah.. yang penting ada..


huft. masalah kue perkuean ini memang cukup bikin pusing.. tapi seneng sih.. dan akhirnya bisa makan kue yang sedang booming saat ini, RED VELVET, yeayyyy, pokoke mak nyusss


the famous red velvet

Thursday, June 7, 2012

love, live, life in Yogyakarta

maybe I never notice, that this moment of time in yogja, will be the last thing I will forget

the moment that only Me and a few people that I knew Well, know what happened

all the good, the bad, the beauty and the evil

comes to one place call Yogja

oh so calm.. time walks slowly, but I found what love is in this place

never thought to leave this place, but soon enough I had to leave

leaving me the good, the bad, and the most beautiful moment of me

I feel free, i feel calm, and I feel Lost in this place

like a mozaik in life that I want to live in

so.. meaningfull, peacefull, all in one place called residence 163 A


un forgetfull momento

im not doing this alone, im with my other two friends and someone that I love in the residence, that.. i have a moment with..

its all fun, except for the news that I except, when i was there, my father was in hospital, it was so shocking.. but i'm glad nothing bad happened.. 

i took a lot of experience there, and also alot of new things that i never thought i would do or did

then.. maybe my regret and fun all together happen in this city.. 

its just heaven on earth.. i feel like i wanna live there, stay there, be there all the time..

im with him those days